De herfst makeupproducten voor dit jaar

De herfst is een seizoen vol warme tinten, knusse sjaals en pumpkinspice-lattes. Het is ook het perfecte moment om je makeuproutine aan te passen en te experimenteren met nieuwe kleuren en texturen die passen bij de veranderende sfeer van dit seizoen. Of je nu op zoek bent naar een subtiele verandering of een gedurfde makeuptransformatie wilt, hier zijn enkele must-have makeupproducten voor de herfst die je niet mag missen.

1. Warme tinten oogschaduw

De herfst wordt geassocieerd met diepe, warme kleuren zoals rood, oranje en bruin. Dit is het perfecte moment om je neutrale oogschaduwpaletten op te bergen en plaats te maken voor rijke, aardse tinten. Denk aan koperachtige bruintinten, bordeauxrood en warme kastanjetinten. Ook mooie warme oogschaduws met een glitter er doorheen kunnen mooi zijn in deze tijd, zo heeft Cosm.Ethics Bar een paar super mooie oogschaduw opties, zowel in matte als glitter.

2. Matte lippenstiften

Matte lippenstiften zijn altijd een geweldige keuze voor de herfst. Ze geven je lippen een intense kleur zonder dat je je zorgen hoeft te maken over vlekken of vervaagde kleuren, vooral als het weer wat guurder wordt. Dieprode lippenstift is een klassieke keuze, maar je kunt ook experimenteren met roestige bruine tinten, pruimkleurige lippenstiften of zelfs terracotta-oranje tinten. Cosm.Ethics Bar heeft hiervoor de optie in matte lipsticks in 17 verschillende kleuren, of de liquid lipsticks in 6 kleuren!

3. Glanzende highlighters

Hoewel de dagen korter worden, wil je nog steeds die prachtige gloed behouden. Glanzende highlighters kunnen je huid een gezonde en stralende uitstraling geven, zelfs als de zon minder schijnt. Kies voor gouden, bronzen of champagnekleurige highlighters om je jukbeenderen, neusbrug en cupidoboog te accentueren. Cosm.Ethics Bar heeft highlighter in 4 mooie kleuren die hier goed bij passen!

4. Langhoudende foundation

De herfst kan wispelturig zijn met zijn wisselende temperaturen en vochtigheidsniveaus. Daarom is het essentieel om een langhoudende foundation te gebruiken die de hele dag blijft zitten. Zoek naar formules die hydraterend zijn om uitdroging tegen te gaan, maar tegelijkertijd olie-absorberend om glans te voorkomen. Deze foundation is verkrijgbaar in 10 verschillende tinten.

5. Waterdichte mascara:

Het herfstweer kan onvoorspelbaar zijn, en er is niets erger dan panda-ogen door regenbuien of plotselinge windvlagen. Een waterdichte mascara is de perfecte oplossing om je wimpers er de hele dag lang vol en mooi uit te laten zien. Maybelline Lash Sensational Waterproof, Urban Decay Perversion Waterproof en Too Faced Better Than Sex Waterproof zijn allemaal geweldige opties.

6. Donkere nagellak

Verwen je nagels met diepere en rijkere kleuren die passen bij de herfst. Denk aan dieprode, paarse, donkergroene of chocoladebruine nagellakken. Een goed aangebrachte donkere nagellak kan je look completeren en je nagels een vleugje elegantie geven. Zelf ben ik een grote fan van de ‘Black Cherry Chutney’ kleur nagellak van OPI of ‘Duelliste‘ van Chanel voor de herfst.

De herfst is een geweldige tijd om te spelen met kleuren en texturen in je makeuproutine. Of je nu kiest voor warme oogschaduwtinten, matte lippenstiften of glanzende highlighters, er zijn eindeloze mogelijkheden om jezelf te laten stralen in dit prachtige seizoen. Dus ga op ontdekkingsreis en probeer deze must-have makeupproducten voor de herfst om je schoonheidsroutine nieuw leven in te blazen en jezelf te verwennen met de pracht van dit seizoen.

Recent Posts