Stralend Uit eten: Een Avondmakeup Look die Indruk Maakt

avondmakeup look

Een avondje uit eten vraagt om een makeup look die net zo smaakvol is als het diner zelf. Of je nu kiest voor een intiem diner bij kaarslicht of een trendy hotspot, deze avondmakeup look zal je doen stralen. Ontdek de stappen om een onvergetelijke indruk achter te laten.

Stap 1: Een Flawless Canvas

Begin met een egale basis voor je make-up. Gebruik een hoogwaardige foundation, zoals de medium-dekkende Foundation van Cosm.Ethics Bar, voor een natuurlijke dekking. Blend de foundation goed uit voor een vlekkeloze teint.

Stap 2: Verleidelijke Ogen

Kies voor een oogschaduw die de avond charmeert. Een smokey eye in warme tinten zoals bruin, goud of koper voegt diepte en mysterie toe. Gebruik de shimmer oogschaduw van Cosm.Ethics Bar voor een verleidelijke oogopslag. In de kleuren ‘Poised’ of ‘Dark Chocolate’ voor een mooie combinatie.

Stap 3: Eyeliner Elegance

Voeg definitie toe aan je ogen met een vleugje eyeliner. Ga voor een cat-eye look met de eyeliner van Cosm.Ethics Bar voor een verfijnde en elegante uitstraling.

Stap 4: Volle Wimpers

Geef je wimpers een volumineuze boost met een hoogwaardige mascara. De ‘Voluminous Mascara‘ van Cosm.Ethics Bar geeft je wimpers een luxueuze lengte en volume, perfect voor een avondje uit eten.

Stap 5: Glow & Contour

Breng een subtiele contour aan op je jukbeenderen en gebruik een highlighter op de bovenkant van je jukbeenderen, de neusbrug en het cupidoboogje voor een stralende gloed. De Highlighter van Cosm.Ethics Bar voegt de perfecte dosis glans toe. Verkrijgbaar in 4 mooie kleuren.

Stap 6: Lippen om te Kussen

Kies een lipkleur die je persoonlijkheid weerspiegelt. Een klassieke rode lip, zoals de ‘Red-y To Go’ lipstick van Cosm.Ethics Bar, voegt een vleugje glamour toe. Voor een meer subtiele look kun je gaan voor een zachte nude of roze tint. De lipsticks van Cosm.Ethics Bar zijn verkrijgbaar in een matte en glossy finish.

Stap 7: Fixeer je Look

Spritz wat setting spray, zoals de fixing spray van MAC, om je make-up op zijn plek te houden terwijl je geniet van een heerlijk diner.

Stap 8: Accessorize en Stralend Uit eten

Maak je avondmakeup look compleet door je favoriete accessoires toe te voegen. Of het nu gaat om een elegante ketting, opvallende oorbellen of een chique clutch, de finishing touch maakt het geheel af.

Met deze avondmake-up look ben je klaar om de avond in stijl door te brengen. Of je nu kiest voor een romantisch diner of een avondje uit met vrienden, laat je make-up de perfecte aanvulling zijn op de heerlijke smaken van de avond. Cheers to a night of beauty and indulgence! ️

Recent Posts