De musthaves voor deze herfst!

De herfst begint er weer aan te komen! Hoewel de huidige temperaturen nog zo hoog zijn dat we er nog niet echt veel van merken, staat het nieuwe seizoen toch echt om de hoek. Daarom voor jullie een lijst met dé musthaves voor deze herfst.

  1. Een donkere lip! We hebben allemaal wel gezien dat de nieuwe herfst winter collecties in de winkels hangen, daar hoort natuurlijk ook makeup bij. Daarom speciaal voor jullie een aantal mooie nieuwe herfstkleuren. De lipsticks van Cosm.Ethics Bar zijn volledig duurzaam. Zo kan jij, terwijl je er ook goed uitziet, een steentje bijdragen aan de toekomst door middel van onze duurzame makeup. Mijn persoonlijke favoriet is de lipstick Glossy in ‘Falling In Love’. Dit is een mooie donkerrode lipstick met een glanzende finish. Deze is niet alleen mooi, maar hydrateert de lippen ook nog eens! Dat is extra fijn wanneer de temperaturen dalen. Een vergelijkbare kleur is ook verkrijgbaar als matte lipstick, namelijk ‘Vino Rosso’ deze blijft extra lang zitten. Ben je nou wel fan van donkere lipstick, maar vind je het fijner als het niet zo dik op de lippen wordt gesmeerd? Dan is onze lipgloss een goede optie! In de kleur ‘Dark Side’.du
  2. Een warme cable-knit trui Nog een product dat echt niet kan missen tussen je herfstcollectie is een fijne cable-knit trui! Deze truien zijn momenteel helemaal in en zijn daardoor bij veel verschillende winkels te koop.
  3. Mooie donkere oogschaduws Om door te borduren op de herfst makeup, zijn donkere oogschaduws ook een must. Zeker omdat we richting het feestseizoen gaan is een oogschaduw met een glitter extra mooi. Neem daarom een kijkje bij onze shimmery oogschaduws. Goud is ook een echte herfstkleur. Onze favorieten zijn ‘Dark Chocolate’ en ‘Golden Goddess’, deze zijn samen mooi te combineren. Deze producten zitten ook in een mooie bamboe huls en is daardoor weer extra duurzaam.
  4. Een goede herfstgeur Ook een fijne herfst parfum kan echt niet missen. Mijn eerste favoriet voor dit seizoen is ‘Bloom’ van Gucci, dit is een licht-zoete jasmijn geur. Momenteel is deze ook nog eens in de aanbieding! Mijn tweede favoriet is ‘Rose Pompon’ van Goutal Paris. Een zoete rozengeur, bovendien is Goutal Paris een merk dat nog door weinig parfum zaken in Nederland verkocht wordt, hierdoor heb jij dus een unieke geur!
  5. Een herfst geurkaars Zoals jullie wel kunnen lezen ben ik gek op lekkere geuren, voor mij is een geurkaars iets wat typisch herfst schreewt! Mijn favorieten zijn ‘Cinnamon Stick‘, ‘Crisp Campfire Apple‘ van Yankee Candle. Ook ben ik een grote fan van de geurkaarsen van de herfstcollectie van Bath & Body Works. Deze zijn helaas bij de winkel van Bath and Body Works binnen Nederland nog niet verkrijgbaar, maar al wel bij Notino online. Zo is een hele goede optie ‘Pumpkin Spiced Latte’. Mocht je nou meer een fan zijn van frisse herfst geuren, dan is ‘Fresh Balsam‘ een goede optie. Met deze geur lijkt het net alsof je de kerstboom al opgezet hebt!
  6. Bruisballen Er is niks beters dan thuis komen na een regenachtige dag en een warm bad vol te laten lopen met een bruisbal. De beste keuzes zijn in dit geval de bruisballen van Lush! Ook deze zijn weer duurzaam en vegan. Ze hebben seizoensgebonden geuren. Mijn favoriet is ‘Punkin Pumpkin‘! En mocht je nou geen bad hebben, dan zijn de shower jelly’s van Lush ook een uitvinding!

Recent Posts